Zoeken naar amsterdam music festival 2016 amsterdam arena 22 oktober

amsterdam music festival 2016 amsterdam arena 22 oktober
Data Amsterdam Music Festival 2016 bekendgemaakt.
Geschreven door Oscar van Oorschot op 20 januari 2016 om 1650.: De data voor het Amsterdam Music Festival AMF zijn bekendgemaakt. Het dancefeest vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 en zondag 23 oktober. Foto: Amsterdam Music Festival. De locatie van het festival is vanzelfsprekend in Amsterdam. De precieze locatie is nog niet bekendgemaakt, maar waarschijnlijk zal het feest net als vorig jaar in de Amsterdam ArenA plaatsvinden.
9 keer AMF voor Dummies: Dit is wat je mag verwachten van Amsterdam Music Festival 2016 DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
Dat wordt waarschijnlijk een veelzijdige set met voldoende gastoptredens tussendoor. Zaterdag 22 oktober @ Amsterdam ArenA. Dag 1 van de AMF-gekte zoals we hem kennen. Dag 1 van wat ooit begon als het ├ęchte Amsterdam Music Festival: een tweedaags festival dat uit zijn voegen barst van de headliners in een bomvolle Amsterdam ArenA.
ADE: Amsterdam Music Festival AMF DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
woensdag, 19 oktober 2016. AMF wordt alsmaar groter. Anno 2016 staat heel het terrein rondom de Amsterdam ArenA in het teken van AMF. Zowel de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall als de Amsterdam ArenA zijn tijdens ADE onderdeel van het festival.
Amsterdam Music Festival Wikipedia.
Voor elk verkocht ticket doneert AMF 50 cent aan het goede doel. Organisatoren ALDA Events en IDT besloten in 2016 het evenement nog verder uit te breiden naar acht evenementen op vijf avonden, in drie verschillende venues: Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall en Ziggo Dome. Met onder andere een openingsavond, afsluiting en twee ArenA shows was de vierde editie van het AMF het grootste festival tijdens het Amsterdam Dance Event.
Amsterdam Music Festival verwelkomt Alesso Partyscene. PartyScene.
Voor Alesso is dit geen onbekend evenement. Nadat de Zweed in 2013 de eerste editie van Amsterdam Music Festival AMF mee maakte, staat hij nu dus drie jaar later weer in de programmering. Het feest T-Mobile Presents AMF ArenA Saturday gaat op zaterdag 22 oktober 2016 plaatsvinden in de Amsterdam Arena.

Contacteer ons