Resultaten voor amsterdam music festival 2016 amsterdam arena 22 oktober

amsterdam music festival 2016 amsterdam arena 22 oktober
ADE: Amsterdam Music Festival AMF DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
woensdag, 19 oktober 2016. AMF wordt alsmaar groter. Anno 2016 staat heel het terrein rondom de Amsterdam ArenA in het teken van AMF. Zowel de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall als de Amsterdam ArenA zijn tijdens ADE onderdeel van het festival.
AMF ArenA.
Amsterdam Music Festival is dit jaar niet twee, maar vijf dagen. Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober is de Amsterdam ArenA het decor van AMF ArenA! Tevens zijn de Heineken Music Hall en Ziggo Dome toegevoegd als festivallocaties. Daarmee is AMF op alle dagen van ADE 2016 actief.
22 internationale superstar DJs in oktober in Nederland.
Dit jaar zijn we groter en unieker dan ooit met shows op maar liefst drie locaties. Naast de Ziggo Dome en Heineken Music Hall staan wij zowel op zaterdag als zondag met T-Mobile Presents AMF ArenA in de Amsterdam ArenA. Voor de bezoeker dé gelegenheid om de allerbeste DJs van de wereld op één dag te zien. Dat is natuurlijk uniek, aldus Allan Hardenberg, CEO ALDA Mede-organisator AMF. Voor zowel de industrie, de fans als voor de artiesten is AMF een absoluut hoogtepunt van het Amsterdam Dance Event ADE. Dit jaar breidt het grootste festival van ADE zich uit tot een 5-daags festival verdeeld over 3 locaties met 9 shows met spectaculaire en unieke optredens van de allergrootste DJs van de hele wereld. T-Mobile Presents AMF ArenA. Saturday Sunday Volledige line-up.: Afrojack Alesso Armin van Buuren Axwell Ingrosso Blasterjaxx The Chainsmokers Dash Berlin David Guetta Dillon Francis Dimitri Vegas Like Mike Don Diablo DVBBS Hardwell Nicky Romero Showtek Steve Aoki Sunnery James Ryan Marciano WW. Supported by: CID Ferreck Dawn Jay Hardway Jonas Blue. Locatie: Amsterdam ArenA ArenA Boulevard 1. Zaterdag 22 oktober 2016: 1300: 000: uur Zondag 23 oktober 2016: 1300: 000: uur.
Amsterdam Music Festival verwelkomt Alesso Partyscene. PartyScene.
Voor Alesso is dit geen onbekend evenement. Nadat de Zweed in 2013 de eerste editie van Amsterdam Music Festival AMF mee maakte, staat hij nu dus drie jaar later weer in de programmering. Het feest T-Mobile Presents AMF ArenA Saturday gaat op zaterdag 22 oktober 2016 plaatsvinden in de Amsterdam Arena.
Amsterdam Music Festival Wikipedia.
Voor elk verkocht ticket doneert AMF 50 cent aan het goede doel. Organisatoren ALDA Events en IDT besloten in 2016 het evenement nog verder uit te breiden naar acht evenementen op vijf avonden, in drie verschillende venues: Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall en Ziggo Dome. Met onder andere een openingsavond, afsluiting en twee ArenA shows was de vierde editie van het AMF het grootste festival tijdens het Amsterdam Dance Event.

Contacteer ons