Meer resultaten voor world minimal music festival

world minimal music festival
World Minimal Music Festival: Een muzikale wereldreis door de tijd DJBROADCAST.
Twee jaar geleden vond de eerste editie van het World Minimal Music Festival plaats. Georganiseerd met het doel om het publiek niet alleen te laten luisteren naar de minimal music zoals wij die vandaag de dag kennen, maar ook om kennis te laten maken met de Afrikaanse roots van deze populaire muziekstroming.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
World Minimal Music Festival NRC.
1 april 2017. Woensdag tot en met zondag een bijzonder muziekfestival in Muziekgebouw aan t IJ: het World Minimal Music Festival. Vijf dagen in het teken van minimal music: hypnotiserende ritmes en trance-opwekkende melodieën van grote Amerikaanse pioniers als La Monte Young, Steve Reich, Terry Riley en Philip Glass.
World Minimal Music Festival I amsterdam.
World Minimal Music Festival. World Minimal Music Festival. Het World Minimal Music Festival is een tweejaarlijks muziekfestival in Muziekgebouw aan t IJ in Amsterdam, met speciale concerten en evenementen op het gebied van minimal music. 5 dagen in het teken van minimal music.
World Minimal Music Festival VVV NL.
World Minimal Music Festival. World Minimal Music Festival. Meerdere data vanaf: vr 05 april 2019 t/m di 09 april 2019. 5 dagen in het teken van minimal music. Hypnotiserende ritmes en trance-opwekkende melodieën van grote Amerikaanse pioniers als La Monte Young, Steve Reich, Terry Riley en Philip Glass.
RA: World Minimal Music Festival 2017 at Muziekgebouw aan t IJ, Amsterdam 2017.
Slagwerk Den Haag. De 5e editie van World Minimal Music Festival komt eraan! Vijf dagen lang minimal music vanuit vijf verschillende invalshoeken: die maximale ervaring biedt het World Minimal Music Festival 2017. Van de oorsprong in Afrika en Azië tot de trance van de toekomst.
Muziekgebouw aan t IJ.
Betaalde invalidenparkeerplaatsen direct onder het Muziekgebouw in parkeergarage Piet Hein Garage. Komt u met de tram, neem dan de weg langs de Passenger terminal naar de hoofdingang van het Muziekgebouw op de begane grond. Voordelig naar het World Minimal Music Festival?
Muziekgebouw aan t IJ World Minimal Music Festival 2017 5 t/m 9 april 2017 YouTube.
Muziekgebouw aan t IJ World Minimal Music Festival 2017 5 t/m 9 april 2017. Muziekgebouw aan t IJ. Unsubscribe from Muziekgebouw aan t IJ? Subscribe Subscribed Unsubscribe 47. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
World Minimal Music Festival I amsterdam.
City Card shopping basket. World Minimal Music Festival. World Minimal Music Festival. The World Minimal Music Festival is a renowned biennial music festival at Muziekgebouw aan t IJ, presenting a series of special concerts and events dedicated to and inspired by minimal music.

Contacteer ons