Zoeken naar Rif

Rif
Puzzelwoordenboek Rif.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Zaankanter, Varken of Albe. Ook in de database. Rif dat uit sponzen is opgebouwd 1. Rif van zeedieren 1. Rif waarmee een zeil gerold wordt.
Rif-Republiek Wikipedia.
Uiteindelijk slaagde het Franse leger erin plaatsen als Ajdir, Tarquist en Ben Tayeb/Beni Oulichek te veroveren, maar de verovering van Marokko werd pas in 1927 in de Rif, en in 1934 verder voltooid met de onderwerping van de verzetsgroepen in het zuiden.
Wat is er aan de hand in de Rif? Buitenland Nieuws HLN.
Wat is de Rif? De Rif situeert zich in het Noorden van Marokko. Het gebied strekt zich uit van Cap Spartel in het Westen tot de rivier Moulouya in het Oosten en werd decennialang achtergesteld onder de vorige koning Hassan 2.
De strijd van de Rif voor waardigheid verdient onze steun DeWereldMorgen.be.
De inwoners van de Rif zijn Amazigh Berbers en hebben een lange geschiedenis van animositeit met het Marokkaanse regime. De Rif was het toneel van een heroïsche antikoloniale strijd die aangevoerd werd door Abdelkrim Al Khattabi. Onder zijn leiding werden grote nederlagen toegebracht aan Spanje, de toenmalige kolonisator.
Wat is er aan de hand in de Marokkaanse Rif? Nieuw Wij.
De Rif is ook bijzonder omdat veel bewoners in de jaren 60-80 van de vorige eeuw zijn gemigreerd. Daardoor zijn er veel Marokkaanse Europeanen, die hun wortels in de Rif hebben en die dat ook zo voelen. Dat er nu wordt gezegd dat de onrust in de Rif vanuit het buitenland wordt gefinancierd is evident.
Rif biogeen Wikipedia.
Een biogeen rif is een min of meer vaste structuur in zoet water of in zee die uit de skeletten van een of meer plant of diersoorten is opgebouwd. De tot het rif behorende organismen vormen een eigen levensgemeenschap. Een rif houdt zich door aangroei zelf in stand, jonge organismen groeien daarbij over oudere heen.
Rif Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Rif of met Rif in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Rif inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Rif en verwijzingen daarnaartoe.
rif WikiWoordenboek.
geologie een ondiepte in water, koraalbank, klip. techniek, scheepvaart bij windmolens en zeilschepen: een strook van het zeiloppervlak dat tijdelijk kan worden opgevouwen of opgerold. De" wind is te sterk, we zullen een rif" of misschien wel twee, moeten steken."
Rif 18 definities Encyclo.
ondiepte Een rif is een smalle, langgerekte ondiepte in het water van een zee of meer. Meestal wordt het rif gevormd door rotsen die steil uit de bodem omhoog steken, maar ook zandbanken kunnen met de term rif worden aangeduid.

Contacteer ons