Resultaten voor Musical

Musical
Musical, Theatervoorstelling UiT in Vlaanderen.
Op locatie met toegankelijkheidsvoorzieningen. Brochure beschikbaar in grootletterschrift. Rolstoel ter beschikking. Voorzieningen voor hulp en/of geleidehonden. Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Musical Verwijder filter Theatervoorstelling Verwijder filter Alle filters verwijderen.
Events in Musicals.
08 Apr 2019 Mon 1900.: De Efteling aan Zee. Mon 1900: Kursaal Oostende. 09 Apr 2019 Tue 1500.: De Efteling aan Zee. Tue 1500: Kursaal Oostende. 20 Apr 2019 Sat 1100.: Ketnet Musical: TROEP! Sat 1100: Kursaal Oostende. Back to top.
Ketnet Musical Troep! Stadsschouwburg Antwerpen.
Ketnet Musical Troep! Ketnet en Studio 100 slaan voor de vijfde keer de handen in elkaar voor een nieuwe Ketnet Musical: TROEP Maureen Vanherberghen, bekend van De KetnetBand en de Helden van Ketnet, zal in deze musical één van de volwassen hoofdrollen spelen.
Musical Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Musical DE Musical EN Musical ES. Vertalingen Musical NLFR. mj u z k l. theatervoorstelling met liedjes die door een orkest worden begeleid comédie musicale la.
Musical SAMWDLier.
Want dat is musical: drie toffe disciplines samengevoegd tot één geheel! En onze academie heeft een traditie in het musicalgenre. We creëerden de musicals Pallieter en De Ster met professionele acteurs, leerkrachten, leerlingen en ons eigen schoolorkest en koor. Info: Kristien Coenen.
The Musical Academy: Vlaanderen krijgt nieuwe talentschool Showbizz HLN.
Midden juni zal Deep Bridge alle plannen en opleidingen van The Musical Academy bekendmaken. Vanaf nu is The Musical Academy reeds actief op Facebook en Instagram, via die sociale media wordt iedereen op de hoogte gebracht van de plannen. The Musical Academy.
Tickets voor spektakel-musical 40-45.
Musical 40-45: Praktisch. Zoals je kan zien in bijgevoegd filmpje, zit je ook op de zijtribunes soms in het midden. Vragen over de voorstelling? Voor de weekvoorstellingen geldt een korting van 5 op de ticketprijs. Dit zijn de beste plaatsen in de zaal.
De spektakel-musical 40-45, een productie van Studio 100.
Door hoofdtelefoons zal het publiek de muziek, de geluidseffecten en de stemmen van de acteurs nog directer en intenser kunnen beleven. De hoofdtelefoons stellen Studio 100 ook in staat om speciaal voor blinden en slechtzienden voorstellingen met audiodescriptie te organiseren.
Gazet van Antwerpen Shop musical-40-45.
Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, met maar liefst 335.000 bezoekers, komt Studio 100 nu met een opvolger: 40-45. De nieuwe musical vertelt het verhaal van het verzet in Vlaanderen tijdens WOII. U kan nu 20% goedkoper naar deze spectaculaire musical.

Contacteer ons