Zoeken naar hits

hits
Lijst van nummer 1-hits in de Nederlandse Top 40 Wikipedia.
Cher had wel al een nummer 1-hit gehad als Sonny Cher. Had vóór 1965 ook al hits. Als de periode vóór 1965 zou meetellen, zouden Sam Cooke en The Shadows ook in deze lijst staan. Artiesten met nummer 1-hits in drie decennia bewerken.
ultratop.be Ultratop 1001, de best verkochte hits aller tijden.
De hitparades van alle weken werden dan ook verrekend via uitgebreide formules zodat de hits over de periodes heen met elkaar konden worden vergeleken. Dat geeft een heel fijn en vaak verrassend overzicht, waarin definitief wordt vastgelegd wat de grootste hits aller tijden zijn in Vlaanderen!
Today's' Top Hits on Spotify.
Afficher tout sur Spotify. Plus de titres de Spotify. New Music Friday. Écoutez Today's' Top Hits maintenant. Écouter Today's' Top Hits en entier sur l'appli' Spotify. Écouter sur Spotify. À propos des pubs. Pour lire ce contenu, veuillez télécharger l'appli' Spotify.
Ketnet Hits: Luister naar Ketnet Hits Ketnet.
Luister naar Ketnet Hits. Heb je zin om een stevig feestje te bouwen of ben je gewoon in een muzikale bui? Dan hebben wij heel speciaal voor jou de hipste, de coolste én de plezantste hits op een rijtje gezet!
VIDEO: de populairste hits van Avicii op een rij Muziek Showbizz HLN.
VIDEO: de populairste hits van Avicii op een rij. 20 april 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. De Zweedse dj Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. De muziekwereld reageert aangeslagen en vol ongeloof. De dj scoorde de ene hit na de andere.

Contacteer ons