Meer resultaten voor Q-music

Q-music
Nederlandse Qmusic-dj stort live zijn hart uit over zijn depressie: Ik" voel me klote" VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Stephan Bouwman heeft een namiddagprogramma van 16 uur tot 19 uur op de Nederlandse tegenhanger van Qmusic. Vandaag onderbrak hij onverwacht zijn uitzending voor een emotionele mededeling. Minutenlang praatte hij over zijn depressieve gevoelens en dat het momenteel klote" met hem gaat.
You make us Q Qmusic.
BaQstage De favoriete films van Sean Jolien, het ontbijt van Jasper Steverlinck en de studio wordt afgebroken 03/06/2018. Favoriete 40 Shawn Mendes is opnieuw baas in jouw Favoriete 40 03/06/2018. Station Qmusic Workalicious De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume.
Q Music Live Stream Radiosonline.be.
Q Music 102.5 FM. Website Geen geluid? Dit populaire radiostation zendt dagelijks van s ochtends vroeg 4 uur tot in de nachtelijke uren live gepresenteerde programmas uit, met de allerbeste muziek en DJs die de beste entertainment, de laatste nieuwtjes en spelletjes te bieden hebben.
Qmusic MEDIALAAN.
Qmusic volgt de huidige muzieksmaak van de luisteraar en integreert deze samen met goed scorende nummers van enkele jaren geleden in een gevarieerde playlist. Het gevarieerde aanbod zorgt er dan ook voor dat de luisteraar met plezier en een goed gevoel de hele dag door naar Qmusic luistert.
Nederlandse Qmusic-dj breekt in liveshow taboe over depressi. Gazet van Antwerpen.
Bouwman blijkt tevens niet de enige te zijn die vindt dat er veel meer over psychologische problemen gepraat moet worden. Tijdens zijn show stuurden massaal mensen hem bemoedigende woorden en ook op YouTube waren er veel reacties. Ik ken deze jongen niet als deejay, want luister niet naar Q-music, maar diep respect voor hem en minstens 1000 kudo's!
Q Music Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Home Q Music. Slotshow Meneer" Konijn" Q-music zet Vorselaar en jarige burgemeester in de bloemetjes. Vorselaar Door: Herman Gezelle. De Meneer Konijn-actie van Q-music heeft heel wat geld opgebracht. Er werd een bedrag van 221.614 euro ingezameld ten voordele van vzw Kindergeluk.
Qmusic morrelt weer aan ochtendblok tvmedia De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Volgens de laatste luistercijfers ging het marktaandeel van Qmusic er lichtjes op vooruit, maar het ochtendblok bleef het moeilijk hebben tegenover Studio Brussel en MNM. Dik een jaar later haalt men er nu ook Oosterlinck bij en hoopt men dat de ochtendshow zo een beter evenwicht krijgt.
Qmusic België @Qmusic_BE Twitter.
Êtes-vous sûr de vouloir voir ces Tweets? Les voir ne débloquera pas @ Qmusic_BE. Oui, voir le profil. Qmusic België s'est' abonné. Qmusic België Compte certifié @ Qmusic_BE 11 h il y a 11 heures. Copier le lien du Tweet.
Qmusic HLN.
Vergeet South Park, Qmusic maakt hilarische animatiereeks over Rode Duivels. Showbizz Qmusic lanceert vandaag een nieuwe, vijfdelige satirische online animatiereeks op South Park geïnspireerd over de avonturen van de Rode Duivels. Walter Grootaers: Ik" heb mijn schepenambt nodig, want van De Kreuners kan ik niet leven."

Contacteer ons