Resultaten voor Q-music

Q-music
Qmusic Vlaanderen Wikipedia.
De eerste uitzending op Q-music was de Deckers en Ornelis Ochtendshow met Erwin Deckers en Sven Ornelis, een programma dat eerder al liep op het toenmalige concurrerende radiostation Radio Donna. Het programma was daar zeer populair en moest na de overstap van Deckers en Ornelis ook de stuwende kracht achter Q-music worden, wat lukte.
2012: Qmusic start met Visual Radio RadioVisie.
Op maandag 20 februari start Qmusic met een nieuw concept: Visual Radio. Het is geen radio-uitzending, het is geen tv zender, maar een volledig nieuw medium waarbij woord, muziek, beeld en social media met elkaar verbonden worden op één scherm.
Luistercijfers najaar 2017: Qmusic en Joe grootste groeiers De Persgroep.
Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: Onze radiozenders zijn alive kicking en groeien volop. Qmusic en Joe bereiken elke dag 11, miljoen luisteraars. Qmusic verwelkomde Wim Oosterlinck in de ochtend bij Sam Heidi, Sean Dhondt in de namiddag en bereikt deze golf meer 18-44 jarigen.
Nederlandse Qmusic-dj stort live zijn hart uit over zijn depressie: Ik" voel me klote" VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Nederlandse Qmusic-dj stort live zijn hart uit over zijn depressie: Ik" voel me klote." Het was een pakkend moment deze namiddag op de Nederlandse zender Qmusic. Dj Stephan Bouwman onderbrak zijn eigen radioprogramma voor een openhartige boodschap over zijn depressie.
De Foute Party van Q-music met Ornelis Rogiers Flanders Expo.
Home Kalender Foute Party van Qmusic. Foute Party van Qmusic. 30 jun 2017 30 jun 2017. Bezoek de website. Koop je ticket. Heb jij zin om met je prettig gestoorde vriendenbende helemaal los te gehen op een feestje vol heerlijk foute muziek?
You make us Q Qmusic.
Sam, Heidi Wim Wat vieren we nu precies op Pasen? De Muziekronde van Vlaanderen De Muziekronde van Vlaanderen 30/03/2018. Top 40 Hitlist BLØF Geike ook deze week op nummer 1! Station Qmusic De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume.
Qmusic België Startpagina Facebook.
Wim Oosterlinck houdt weer van Céline Dion. Je lijkt problemen te hebben met het afspelen van deze video. Als dat zo is, probeer dan je browser te herstarten. Geplaatst door Qmusic België. Qmusic België voelt zich enthousiast in Qmusic België.
Q-music Het Nieuwsblad.
Nieuwe namen voor Slimste mens ter wereld. We mogen ons aan een strijd tussen de commerciële en openbare oproep verwachten in De slimste mens ter wereld. Kobe Ilsen VRT en Sven Ornelis Q-Music zijn aan de lijst met deelnemers voor de qui.
Qmusic morrelt weer aan ochtendblok tvmedia De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Volgens de laatste luistercijfers ging het marktaandeel van Qmusic er lichtjes op vooruit, maar het ochtendblok bleef het moeilijk hebben tegenover Studio Brussel en MNM. Dik een jaar later haalt men er nu ook Oosterlinck bij en hoopt men dat de ochtendshow zo een beter evenwicht krijgt.

Contacteer ons