Op zoek naar delft chamber music festival?

delft chamber music festival
Delft Chamber Music Festival Evenementenlocatie Delft Facebook 760 foto's.'
Hoe meer cultuuroptimisten, hoe meer cultuur. Met dank aan onder andere Expositieruimte 38CC Bachkoor Holland Delft Chamber Music Festival Club Ciccionina Delft Fringe Festival Lijm Cultuur Museum Prinsenhof Delft Rietveld Theater Studium Generale TU Delft Theater de Veste Groover Jazz STECK podium club bar.
Delft Chamber Music Festival Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Het Delft Chamber Music Festival is een festival voor kamermuziek dat sinds 1997 jaarlijks wordt gehouden in de stad Delft, rond het museum het Prinsenhof. Isabelle van Keulen was de artistiek leider van de eerste tien edities.
Delft Chamber Music Festival 2017 op 27 juli 2017 in Delft.
Het Delft Chamber Music Festival is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een kamermuziekfestival van wereldformaat. Violiste en artistiek leider Liza Ferschtman nodigt iedere zomer de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tegen het prachtige historische decor van Delft en omgeving te musiceren.
Delft Chamber Music Festival.
26 juli 5 augustus 2018. Deze zomer vindt voor de 22ste keer het sfeervolle Delft Chamber Music Festival plaats onder artistieke leiding van violiste Liza Ferschtman. In tien dagen kunt u meer dan 20 concerten bijwonen in en rond de historische binnenstad van Delft.

Contacteer ons