Meer resultaten voor delft chamber music festival

delft chamber music festival
Delft Chamber Music Festival Evenementenlocatie Delft Facebook 782 foto's.'
Onze chef-kok en het team staan klaar om bezoekers van evenementen te verwennen met hapjes, lunches en diners vol mooie, eerlijke producten. Op zaterdag 29 juli kun je bijvoorbeeld dineren in combinatie met de twee voorstellingen Tell me the truth about love van het Delft Chamber Music Festival.
Delfts kamermuziekfestival brengt muzikale ode aan de liefde Omroep West.
De 22ste editie van het Delft Chamber Music Festival. DELFT In en rond Delft begint donderdag de 22ste editie van het kamermuziekfestival Delft Chamber Music Festival. De artistieke leiding is in handen van violiste Liza Ferschtman. Thema is deze keer liefde, onder de titel Jij en ik.
Programme Delft Chamber Music festival. icon-shoppingcart. Zoeken. Zoeken. icon-time. icon-pointer. icon-time. icon-pointer. icon-time. icon-pointer. icon-time. icon-time. icon-time. icon-time. icon-p
5 augustus, 2015-2200.: Van der Mandelezaal. More info tickets. Order the programme book. Subscribe to the newsletter. The Delft Chamber Music Festival thanks its sponsors, partners and supporters for their contributions. Click here for the complete overview. Delft Chamber Music festival 2018.
Delft Chamber Music festival 26 juli 5 augustus 2018. icon-shoppingcart. Zoeken. Zoeken. icon-time. icon-pointer. icon-time. icon-pointer.
De Amsterdamse violiste en artistiek leider van het Delft Chamber Music Festival is duidelijk geïnspireerd door Delft. Het thema van het festival Jij en ik is een ode aan de liefde in de muziek. Maar ook een liefdevol saluut aan Delft.
Show image.
Delft Chamber Music Festival Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Het Delft Chamber Music Festival is een festival voor kamermuziek dat sinds 1997 jaarlijks wordt gehouden in de stad Delft, rond het museum het Prinsenhof. Isabelle van Keulen was de artistiek leider van de eerste tien edities.

Contacteer ons