Op zoek naar zender?

zender
zender Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Traceer hem via de zender in jouw auto. On peut le pister en utilisant l émetteur embarqué de votre véhicule. Uw mobiele zender geeft u vrijheid. Grâce à votre émetteur portable, vous êtes libre. Niet interessant genoeg voor je zender.
Verhuisactie: Waar vind je de nieuwe Ketnet-plek op jouw tv? Ketnet.
Ketnet Doen Ketnet verhuist zender. Waar vind je de nieuwe Ketnet-plek op jouw tv? Vanaf 1 mei heeft Ketnet een eigen plek. We kunnen dan een hele dag lang uitzenden en Ketnet verdwijnt. Dat betekent ook dat Ketnet verhuist op jouw tv en een nieuw nummer krijgt.
Zenders.be Welkom Telenet.
Geef bovenaan je postcode in voor het overzicht van analoge zenders in jouw woonplaats en welke zenders er voor jou alleen nog digitaal beschikbaar zullen zijn. Tip: Wil je meer info over het instellen van analoge zenders op een nieuwe frequentie?
Uw digitale tv-zenders in Wallonie VOO.
Ga na welke zenders beschikbaar zijn in uw gemeente. Om deze zenders te bekijken hebt u een VOOcorder of een digitale decoder nodig. Compatibel met HD Ready of Full HD-televisietoestellen met HDMI-aansluiting. Klik op deze link voor prijzen en gedetailleerde informatie over de diensten.
Studio Brussel lanceert nieuw muziekprogramma Zender" Muziek KnackFocus.be.
Drie namen zijn nu al bekend: Family of the Year, Kurt Vile en Trixie Whitley. De zeven van Zender. Joris Lenaerts: presentator van Zender, maar ook van De Afrekening. Michèle Cuvelier: presentator van Zender. Maakte eerder al reportages voor Radio 2 Antwerpen.
Zender 9 definities Encyclo.
Een zender stuurt een draaggolf uit, die g. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Zender.: Een zender is het meest eenvoudig te omschrijven als iemand die iets zendt. Maar ook een televisie of radiozendapparaat of een organisatie die radio of tv-programma's' uitzendt wordt een zender genoemd.
FocusWTV, tussen West-Vlamingen.
Voka blijft hameren op vlottere verbinding Ieper-Veurne. Nieuws Ieper Na de schorsing van de plannen voor het heraanleggen van de N8 doorheen de Westhoek, pleit Voka er voor om binnen de vijf jaar. Straat afgesloten door omgewaaide geveltop in Nieuwpoort.
ZES Kijk online naar volledige afleveringen.
Wanneer Mon-El terugkeert van een confrontatie met zijn ouders, valt hij zonder enige aanleiding Supergirl aan. 6 redenen waarom Supergirl 1 van onze favoriete series is. 7 geweldige quotes uit Supergirl om je klaar te stomen voor het tweede seizoen.
TV Gids van Q2 Maandag en deze week.
De zender zendt vooral Amerikaanse tv-series en comedy uit, maar ook realityprogramma's, al dan niet van eigen makelij, muziek en topvoetbal ontbreken niet in het lijstje. De zender gaat voor een gezonde portie lef, zelfrelativering en excitement met een hoek af.

Contacteer ons