Resultaten voor zender

zender
Vlaanderen krijgt tv-zender voor senioren Media De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Eclips TV mikt op ouderen en mantelzorgers met info en tv-klassiekers. Midden juli start met Eclips TV een nieuwe tv-zender die zich richt op senioren en mantelzorgers. Met reportages, spelletjes en tv-klassiekers wil de zender hen overdag ook een tv-aanbod geven.
zender Vertaling Nederlands-Frans.
zender in alle richtingen. zender in de satelliet. zender met toetsenbord. zender op de grond. zender op hetzelfde niveau. zender van gecodeerde stromen. zender voor het overtrengen. zender voor impulsen. zender voor woorden-gegevens. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Vlaanderen krijgt tv-zender voor senioren TV Radio KnackFocus.be.
We willen echt goede, professionele televisie maken, klinkt het. Vanaf 15 juli zit de nieuwe zender in het gratis basisaanbod van Telenet en Proximus. In het begin is dat nog met een voorlopig programmaschema, vanaf 15 oktober gaat de zender full force met een waaier aan programma's.
Morgen start de eerste Vlaamse erotische zender Het Nieuwsblad.
Morgen start de eerste Vlaamse erotische zender. 13/02/2013 om 0300: door chris snick Print Corrigeer. De nieuwe zender wil niet alleen buitenlandse films programmeren, maar ook nieuwe Vlaamse producties. Vanaf morgen heeft Vlaanderen zijn eerste echte erotische zender. Op het digitale kanaal Club 41 tonen ze elke nacht erotische films.
Ondertiteling bij anderstalige zenders Radio 2, de grootste familie.
Selecteer bevestigen, druk op, vervolgens op, en wijzig ten slotte de zender. De ondertiteling is geactiveerd of gedeactiveerd volgens uw keuze. Activatie voor een specifieke zender. Indien u de ondertiteling activeert op een welbepaalde zender zal deze keuze voorrang krijgen op de keuze die u hebt gemaakt in de rubriek Instellingen zie hierboven.
Zender Wikipedia.
Licht wordt ook gebruikt voor de overdracht via een optische vezel, waarvan er heel veel in een glasvezelkabel zitten. Hierbij stuurt de zender uit via een laser of een led, die lichtpulsen uitzendt. In de zender wordt de informatie vertaald naar een serie lichtpulsen, die door de optische vezel reizen.
Telenet wordt eigenaar van zender Vier en productiehuis Woes. Gazet van Antwerpen.
Gazet van Antwoorden. Telenet wordt eigenaar van zender Vier en productiehuis Woestijnvis. 07/03/2018 om 0812: door rdc Bron: BELGA. Telenet neemt De Vijver Media volledig over, zo maakte het telecombedrijf woensdag bekend. De andere aandeelhouders Mediahuis en Waterman Waterman Wouter Vandenhaute en Erik Watté verkopen hun belang van respectievelijk 30 en 20 procent. Hiermee wordt Telenet de enige aandeelhouder van de commerciële zenders Vier, Vijf en Zes en van productiehuis Woestijnvis.
Zenders SBS Belgium.
Bovendien fungeert SBS Belgium ook als regie voor de zenders Discovery, TLC, njam! en Play sports. Ontdek ze hieronder! VIER is de tweede grootste commerciële zender die straffe en frisse televisie brengt voor een breed publiek en verrast met kwalitatieve, lokale content.
Ketnet mag geen zender voor de allerjongsten starten: Gemiste" kans" VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
De aanvraag werd ingediend bij de Vlaamse regering, maar het duurde lang voor er een beslissing viel. Afgelopen nacht werd er beslist dat de zender er niet zal komen. Gezien" het snel afnemend belang van lineaire televisie ten voordele van het online kijken is een bijkomend televisiekanaal voor de VRT geen duurzame keuze voor de toekomst, zegt minister van Media Sven Gatz Open VLD.

Contacteer ons