Resultaten voor streaming

streaming
Live streaming DICT Onderwijstechnologie.
Streaming video is de technologie waarbij een video direct in een internetbrowser kan bekeken worden zonder dat u het videobestand eerst volledig moet downloaden naar de harde schijf. Live streaming is een unidirectionele manier om beeld, geluid en pc-scherm van een gebeurtenis in real time of synchroon aan te bieden via het internet.
Streaming 8 definities Encyclo.
de verzending en ontvangst van media door het in stukjes te verzenden en de plaatsing ervan in een buffer zodat het programma de media al kan afspelen voordat het volledig gedownload is Bron: Wikiwoordenboek streaming. Spelling streaming komt NIET voor in.
Streaming De Standaard.
Net in de week dat Spotify zijn langverwachte beursgang maakt, scoort Jack White een nummer 1-album in de VS. Opvallend is dat White zijn koppositie niet dankt aan streaming, maar aan. Popmuziek, Spotify, Streaming. 16/03/2018 Damso is meest gestreamde Belgische muzikant.
Streaming Level27.
Ways to Watch the NFL TV, Streaming Radio NFL.com.
Subscribers can watch their LIVE local games on desktop and streaming media players. Try It FREE. Monday Night Football on ESPN is streaming live on laptops, tablets and TV-connected devices. Access is not available on mobile phones at this time.
Alle artikels over streaming" Data News.be.
De Amerikaanse sociale mediagigant zou zijn audio-aanbod willen koppelen aan zijn binnenkort te lanceren videodiensten. Zes op de tien Belgen doen aan streaming. Streaming lijkt op enkele jaren tijd zo goed ingeburgerd dat het populairder is dan downloaden. Maar de klassieke televisie blijft het populairst.
Advies over streaming Coolblue alles voor een glimlach.
Google Cast is geschikt voor alle Apple, Android en Windows toestellen. Op dit moment kun je alleen gebruik maken van Google Cast met de online muziekdiensten Deezer, Rdio, TuneIn en Google Play Music. Later zullen meer streaming diensten worden toegevoegd.
Streaming media Wikipedia.
Multi-screen is de term die wordt gebruikt voor het kunnen streamen van content naar verschillende type apparaten, spelers en plug-ins vanaf dezelfde server. Wowza Streaming Engine is een gevestigde naam in de multi-screenwereld. De opensourceserver Mistserver vormt hiervoor een alternatief.
Streaming van tv-programmas, films en series Proximus TV.
Activeer het abonnement Proximus 11. Beste klant, Om toegang te hebben tot de Proximus 11 content in TV Overal, moet u het abonnement Proximus 11 activeren via uw e-Services account. Klik op Activeren om naar het onderdeel Proximus TV te gaan van uw e-Services account.

Contacteer ons