Meer resultaten voor Kundalini

Kundalini
Kundalini en Spirituele Crisis.
Kundalini Yoga Santé Magic Leuven.
Kundalini" betekent in het Sanskriet een spirituele en vitale energie die in ieder mens gehuisvest en opgeslagen is; het wordt afgebeeld als een slang die zich rond de ruggengraat windt. Kundalini yoga heeft dus tot doel om zijn beoefenaars, met behulp van fysieke en mentale oefeningen, deze energie te leren beheersen en verstandig te gebruiken.
What is Kundalini? The Kundalini Guide.
Kundalini is a Sanscrit term from ancient India that identifies the arising of an energy and consciousness which has been coiled at the base of the spine since birth, and is the source of the life force pranic energy, chi, bio-energy that everybody knows.
Kundalini Yoga bij Yoga on Call Yoga on Call Yoga in Gent.
Reeks Kundalini Yoga voor Veekracht Vitaliteit met Ineke. maandag 16/4, 23/4, 30/4, 7/5 en 14/5 telkens van 09.30-11.30 uur. Reeks Kundalini Yoga: Verkenning van de 5 elementen met Krist'l.' donderdag 3/5, 17/5, 24/5, 31/5 en 7 juni telkens van 18.30-19.45 uur.
Wat is Kundalini Yoga?
Wat is kundalini yoga? Kundalini yoga wordt de yoga van het bewustzijn genoemd. Het is een duizenden jaren oude vorm van yoga die stamt uit de tijd dat alle yogasystemen nog één geheel vormden. Men noemt kundalini yoga ook wel de moeder van alle yoga's.'
bol.com Het Kundalini yoga werkboek, Yogi Bhajan 9789080010666 Boeken.
In de koendalini yoga ligt de nadruk op het beheersen van de seksuele krachten. Kundalini Yoga is een dynamische vorm van yoga die door iedereen beoefend kan worden. Dit boek bevat een uitstekende uitleg van de verschillende Kundalini yoga-oefeningen en meditaties.
Kundalini yoga en coaching kundalinicoach.be.
Kundalini energie is je levensenergie. Energie die in ieder van ons aanwezig is maar door allerlei omstandigheden angst, twijfel, negatieve emoties, gebeurtenissen uit het verleden. geblokkeerd kan raken. Kundalini yoga is een vorm van yoga die gekend staat als een efficiente manier om aan je body, mind én soul te werken.
Kundalini-yoga Wikipedia.
Kundalini-yoga is een yogavorm. Het wordt beoefend als een manier om de latente kracht van het zenuwstelsel kundalini op te wekken door zich op energiecentra chakra's' te concentreren. Hierbij gebruikt men dynamische lichaamsoefeningen gecombineerd met verschillende ademtechnieken, vooral met de vuuradem oftewel de Kapalabhati.
Waarom Kundalini Yoga? Bliss Yoga.
In Kundalini yoga ontwikkelen we ons bewustzijn om als mens ons hogere zelf te ervaren, onze Sat Nam, onze ware identiteit. Kundalini yoga ontwikkelt ook je creatieve potentieel en je gevoel van vreugde, zonder dat je daarvoor een ingewikkelde en niet-vol-te-houden levensstijl moet hebben.

Contacteer ons