Resultaten voor Kundalini

Kundalini
Kundalini Wikipedia.
In het laatste geval wordt in de Indiase filosofie wel gesproken van de mahakundalini, de grote kundalini. Caduceus als symbool voor de kundalini. In iemands energielichaam langs de wervelkolom loopt een recht kundalinikanaal deels door de wervelkolom, dit heet het middenkanaal of de sushumna in het Sanskriet.
Kundalini yoga activate.me.
10 % 825 Excel Celebrate The Radiance of Woman. 7-daagse Kundalini Yoga Retreat Shuniya Kundalini Yoga. 6 % 360 3-daagse Kundalini Yoga Zomer Retreat om te Vertragen, Opnieuw in Kinderlijke Verwondering te Bestaan en je Vitaliteit Zelf te Hervinden Shuniya Kundalini Yoga.
Welkom.
Alternatieve healing, ontwikkeling lichaam en geest Kundalini.
Vandaar dat de naam Kundalini voor de praktijk werd gekozen. Het geeft de rode draad weer met welke ernst, grote kracht, creativiteit en bewustwording de praktijk wordt geleid, waar uiteindelijk de cliënt het grootste baat mee heeft. Hierna volgt een kort filmpje om Kundalini slangenkracht begrijpelijk te maken.:
Yogini-lilo.
Kundalini Yoga by Yogi Bhajan. Wekelijkse groeplessen in Oudenburg. Maandelijks in Ieper. Privé-lessen op aanvraag. Kundalini-yoga beleving voor groepen, evenementen of op de werkvloer. Wat is Yoga? Onze geest is oneindig en creatief maar in de praktijk zijn we zeer beperkt.
Kundalini Yoga bij Yoga on Call Yoga on Call Yoga in Gent.
Deze lessen behoren dus niet tot ons reguliere lessenrooster waarvoor eender welke beurtenkaart geldig is, maar worden speciaal ingelast en voorbereid volgens een specifiek thema. Ideaal voor: mensen die zoeken naar fysieke, emotionele en mentale balans. Kenmerken van Kundalini Yoga.:
Kundalini Yoga: Sat Nam.
Kundalini Yoga in België. Welkom op de site van de Belgische Kundalini Yoga sangat! Bezoek Lesrooster voor een overzicht van de lessen per provincie. Als Kundalini Yoga nieuw voor je is, en je hebt vragen, kan je altijd terecht bij één van de leraren in je buurt.
bol.com Het Kundalini yoga werkboek, Yogi Bhajan 9789080010666 Boeken.
In de koendalini yoga ligt de nadruk op het beheersen van de seksuele krachten. Kundalini Yoga is een dynamische vorm van yoga die door iedereen beoefend kan worden. Dit boek bevat een uitstekende uitleg van de verschillende Kundalini yoga-oefeningen en meditaties.
Energetisch therapeut Urbain Peters Kundalini.
Mieke Meulders en Urbain Peters zijn de therapeuten die ter jullie beschikking staan bij Kundalini vzw in Eigenbilzen. Urbain is natuurgeneeskundig therapeut en heeft tevens een Kundalini opleiding genoten in Sri Lanka. Mieke is herboriste en is gespecialiseerd in kruidentoepassingen en beoefend het Keltisch sjamanisme.

Contacteer ons